چرا زود پز؟؟!
چرا تفلون سرطانزا؟!
چرا ظروف آلیاژی سمی و غیر سالم؟
بیاییم با طبیعت آشتی کنیم..
**برای اولین بار در ایران**
عرضه مستقیم دیگ سنگی از تولید به مصرف
دیگ سنگی خانواده مخصوص پخت انواع خورش ، آبگوشت، دیزی سنگی و کلیه غذاهای آب دار.
تراشیده شده از مرغوب ترین نوع سنگ در کوهستان های مشهد مقدس
کاملا طبیعی و بهداشتی با بهترین کیفیت
طعم واقعی آبگوشت ، دیزی و انواع خورش را در دیگچه سنگی تجربه کنید!
** روش آماده سازی دیگ سنگی برای طبخ غذا:
ابتدا با دنبه یا روغن همه سطوح داخلی و خارجی دیگ سنگی را چرب کرده و حدود یک ساعت در آفتاب یا دمای اتاق بگذارید. سپس مقداری شیر یا مخلوط شیر و آب را درون دیگ سنگی ریخته و توسط شعله پخش کن به صورت ملایم حرارت دهید تا به جوش آید و کمی صبر کنید. بعد از آن دیگ را بشویید. هم اکنون دیگ سنگی شما آماده استفاده است.
تذکر: توجه داشته باشید که در هنگام پخت و پز با دیگ سنگی، هیچ گاه نباید آب دیگ سنگی تمام شود.
این محصول ارزشمند همراه با CD رایگان سلامتی آیلین، هدیه ویژه فروشگاه